Čemu nas uči nov model BMW-a X4

BMW drži reputaciju jednog od najvećih brendova u svetu automobilizma, pa ne čudi što model novog BMW-a X4 pleni pažnju kad god se nađe na ulici. Inovativnost se vešto uvukla u auto industriju, što je dovelo do toga da su i automobili doživeli promenu, a evolucija ovog modela je dovela do toga da se on teško može uporediti sa drugim automobilom.

Koje su inovacije kod novog modela?

Šarm ovog modela doveden je do savršenstva, a razlog tome leži u činjenici da je ovog puta akcenat bio na njegovom eksterijeru. Upadljiv dizajn koji vešto naglašava sportski duh ovog automobila uklopljen sa novim – BMW perormance M sistemom, dodaje na dinamičnosti i ekstravaganciji ovog novog modela.

Poboljšanje same dinamičnosti automobila ogleda se u činjenici da on sada ima smart tehnologiju pogona na sva četiri točka. Sama brzina je kupcima veoma bitna stavka, bilo da se radi o sportskom modelu ili klasik limunzini.

Linija automobila je aero funkcionalna što se postiglo zadnjim delom koji neodoljivo podseća na stil kupea. Izvesno povećanje spoljne dužine nije uticalo na njegov savršen sklad. BMW individual je osmišljen tako da kupci mogu opciono birati izgled samog enterijera i eksterijera. Ova opcija je odlična vest za kupce koji vole izazove i koji imaju smelosti da dizajniraju auto po svojoj volji.

Enterijer u skladu sa eksterijerom

Enterijer je savršeno usklađen sa eksterijerom, pa je estetika ovog modela ono što ostavlja jak utisak. Najveća pažnja usmerena je na sedišta, pa je tu uloženo i najviše truda. Sportska sedišta sa dodatnim bočnim jastučićima olakšavaju sedenje i nude maksimalan komfor.

Uzimajući u obzir sam dizajn sedišta možemo reći da ono u velikoj meri podseća na ergo stolicu za gejming, što ne čudi jer i sami gejmeri imaju istu potebu za udobnošću i kvalitetnim sedištima.

Sedišta koja su rezervisana za vozača i suvozača nude maksimalnu okretljivost, a kontrolne funkcije su podređene načinu sedenja. Ovo znači da je sam dizajner ovog modela imao uvid u potrebe vozača i ostalih učesnika u vožnji, što se tiče kvaliteta sedenja i zdravstvenog aspekta. Tome govori u prilog i to da je sada prostor za noge vidno povećan i na zadnjem delu.

Ergonomija je postala bitan faktor u rešavanju i otklanjanju mnogih problema. Smart tehnologija u automobilu je više nego na nivou od kontrole pokreta rukom do asistenta prilikom vožnje. Funkcionalni sistemi koji su ugrađeni su i fioke za odlaganje dokumenata, telefona ili ostalih posedovnih stvari vlasnika ovog novog BMW-a.

stolica modrulj

Čemu nas je naučio novi model BMW-a X4?

Kao prva stavka koju smo naučili od same Nemačke kompanije koja izrađuje BMW jeste važnost konstantnog usavršavanja i fleksibilnosti u radu. Kompanija Modrulj se u mnogim stvarima trudi da izađe u susret samom kupcu.

Odavno smo shvatili da su dizajn, stil i ergonomija neodvojiva celina koja obećava ono što je sada od jako velikog značaja. Kreiranje sopstvene kancelarijske stolice ili kancelarijskog stola po želji kod nas je zastupljena opcija i tu izlazimo u susret svim željama, polazeći od toga da svako najbolje poznaje sebe i svoje potrebe za uređenjem enterijera.

Izrada samog kancelarijskog nameštaja je jako brza, jer polazimo od činjenice da poštujemo prvo svoje vreme, a potom i vreme naših cenjenih kupaca. Ergonomija nam je jako bitna, svaka naša radna stolica potpuno odgovara današnjem načinu rada. Samo opremanje kancelarije sa našim proizvodima podređeno je dostupnosti, fleksi prilagođavanju i naravno jako dobrom uklapanju u sam enterijer radnog prostora.

Izdržljivost je potkrepljena samom garancijom i kvalitetom izrade. Pošto se baziramo na globalno tržište i posmatramo celokupne promene, ovaj novi model BMW-a nam je jasno stavio na znanje da smo na pravom putu i da je bitno samo da ostanemo dosledni onome čime se bavimo. Sama kompanija koja je dizajnirala ovaj model automobila ja dobro izučila potrebe kupca i tržišta, što bi trebalo da bude princip kojim se rukovodi svaki biznis.

Dinamičan, efikasan, svestran!

Dinamičnost, efikasnost i svestranost su tri osobine pomenutog modela koje ga najbolje opisuju. Danas je najbitnije biti dinamičan u poslu, odnosno u sferi svog poslovanja, nuditi efikasnost kroz svoje proizvode i biti svestran istražujući nove mogućnosti. Potencijal jedne kompanije se zapravo i ogleda u ove tri ključne reči. Modrulj je inovativnost prihvatio kroz svestranost. Dinamičan i brz tim nudi efikasno rešenje za sve što vam treba.

Ocenite nas!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *