Dama- stil i trend


Kada je reč o stilu, asocijacija su nam uvek dame koje uvek imaju taj dodatni osećaj za estetiku. Stil je postao kombinacija više trendova, krojeva i dezena, dok je trend postao trenutan i ultimativni pokazatelj mode u ovom momentu. Ono što je teško današnjoj savremenoj ženi jeste kako da uskladi stil, trend i svoje obaveze u toku dana.

Dres kod je svuda prisutan i dođe kao nepisano pravilo u oblačenju. Norma koja nas nesvesno zaustavlja da u određenom momentu odustanemo od omiljenog komada garderobe, razlog- jer nije za tu priliku. Današnja moda je shvatila problem savremene žane i pokušala je da joj izađe u susret Sve je više linija garderobe koja vešto koketira sa više varjanti i jasno se uklapa za svaku priliku. Multifunkcionalnost je postala reč koja opisuje današnje poslovanje, ljude ali i gardedrobu.

Dame odmah pomisle kako je muškarcima u mnogome lakše da odaberu komade garderobe za svaku priliku, dok se one još uvek dvoume. Kažu da garderoba ne čini čoveka ali ga u mnogome opisuje. Taj prvi vizualni deo je bitan u svakoj prilici od posla do izlaska. Kakav utisak ćete ostaviti na okolinu u mnogome zavisi od vašeg stila odevanja tada.

Garderoba koju Mystic butik nudi savršeno odgovara skladu i potrebi jedne savremene i moderne žene. Jasno izbalansirani komadi koji pružaju mogućnost nošenja u svakoj prilici, do komada koji su jasno namenjeni za pojedine prilike. Sportska elegancija se jako dobro nametnula kao stil koji može biti i poslovan ako se uskladi na pravi način. Jasno izbalansirani komadi koji pružaju mogućnost nošenja u svakoj prilici, do komada koji su jasno namenjeni za pojedine prilke.Garderoba koja je do sada bila namenjena isključivo posebnim prilikama počela da poprima oblik dnevne varijante.

Ovo sve nam govori koliko je zapravo vremena u savremenom svetu malo, koliko smo zauzeti obavezama i poslom a sve jedno ne želimo da gubimo na našem društvenom životu. Nakon obaveza koje imamo, možemo produžiti sa drugaricom na kafu uz minimalno prepravljanje šminke. Mi smo savršeno obučene za svaku priliku naša odevna kombinacija za taj dan savršeno odgovara svakoj prilici. Sve to je ušteda vremena i našeg razmišljnja za čuveno pitanje- Šta da obučem danas? Odgovor je jednostavan, Mystic butic.

Ocenite nas!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *