Ergonomija i funkcionalnost- model M 295

Kada se od skora krenulo sa pričom o ergonomiji u poslovnom opremanju, mnogi nisu odmah uvideli višestruki značaj same ove- nauke. Današnji čovek provodi dosta vremena sedeći, pogotovo na radnom mestu. Zanemarivanje zdravstvenog aspekta na poslu dovodi do višestrukih problema. Kao prvo zdravlje ljudi je ugroženo a kao drugo kvalitet samog poslovanja.

Ono što je bitno kod poslovnog opremanja jeste da ispunjava određene uslove:

*zdravstveni aspekat

*estetsku liniju

*stilski utisak

*udobnost

*komfor

Ergonomski modeli kancelarijskih stolica- 

su zapravo spoj stila, dizajna i komfora. Po mnogim istraživanjima učinak zaposlenih koji sede na ovim stolicama je 24,5% veći nego kod kolega koji sede na klasičnim kancelarijskim stolicama. Nakon par nedelja sedenja na ergonomskim stolicama doprinosi cirkulaciji, perifernoj cirkulaciji i nestanku bolova u lumbalnom i vratnom delu tela.

Model M 295- nudi visok nivo udobnosti i prilagodljivosti prema potrebi onog ko koristi stolicu. Izbor dodatnih opcija, mogućnost odabira boje materijala i dizajniranje stolice po želji su samo dodatni plus kod ozbiljnog uređenja poslovnog enterijera.

Poslovno opremanje – kada je reč o samom ambijentu poslovnih jedinica moguća je prilagodljivost boja prema potrebi samog prostora. U zavisnosti da li klijent bira skandinavski stil, minimalizam ili back to black stil savetujemo određene boje za tapaciranje modela stolice. Primarni cilj prilikom opremanja može itekako usmeriti i odrediti pravac u kom trebamo razmišljati. Savet za opremanje vašeg poslovnog prostora uvek možete dobiti od nas. Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam dati idealan smer i pravac u kom da razmišljate prilikom opremanja prostora.

 

Ergonomska radna stolica, M 295/x/3b/br18/b1/gt/p 
Ocenite nas!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *