estetika suštine studio panorama

Estetika suštine: Panorama studio

Estetika suštine: Panorama Studio.

 

Ono što pokreće čoveka je njegova kreativnost. Kreativnost je u ovom dobu, takozvane „nove normalnosti“, dobila još više na težini.

Kako?

Odgovor leži u procentima i statistici. Oni koji su se na vreme organizovali imali su uspeha i u ovom vremenu. Na primer Amazon koji je samo za prvih 6 meseci imao 40% više prodaje u odnosu na prošlu godinu. Evropa je imala 173% rasta prodaje putem online trgovine. Na koji način pitamo se?

Na način organizovanog usmerenja kreacije i akcije.

Ovo je osnovna lestvica u merketingu. Poziv na akciju u marketingu je druga lestvica, prva je inspiracija da se nešto preduzme.

Da li smo dovoljno predužimljivi?

Panorama Studio

estetika suština panorama studio

Panorama Studio, ono što je na nas ostavilo utisak jeste preduzimljivost. Koncept minimalističke forme koja ume da ponudi razlog više. Studio Panorama se nalazi tamo baš upravo gde treba (klik za više info). Sasvim blizu svih događaja, a dovoljno daleko da pruža utisak idealnog odmora.

Ovaj studio nas može naučiti jednoj bitnoj lekciji. Kako u svemu vidimo potencijal za progres i rast.? Tako što ćemo bitne stvari objediniti i ponuditi sve na jednom mestu.

Ponuda sve na jednom mestu je zapravo koncpet koji se nudi u sve većoj meri. Uspešne kompanije u svetu se trude da maksimalno objedine svoju ponudu.

Panorama Studio nudi:

– studio za edikaciju i snimanje

– video produkciju

– sale za sastanke i okupljanje

– mogućnost povezivanja ljudi

– sasvim nov izgled poslovanja budućnosti

Ono što jeste bitno u ovoj ponudi jeste stil koji se meša sa modernim trendovima i klasičnim konceptima.

Možemo reći da je ovo zapravo idealna kombinacija. Izgled Panorama Studija i podseća na neku futurističku sadržajnost koja nudi estetiku suštine. Ako samo pogledamo unatrag i posmatramo uspešne ljude… Videćemo da je njihova vizija zapravo objedinila buduće i prošlo vreme. Ako radimo, radimo sa dušom, ovaj bitan detalj može samo da doprinese- poruka koju smo mi izvukli.

Vreme je da shvatimo da se trenutno nalazimo u dobu korenitih promena. Ali isto tako je poželjno da shvatimo da antika uvek drži do velike cene na tržišu. Ovo bi značilo da ako sa dovoljno kreatinvosti pristupimo sadašnjem poslovanju uspevamo jedino ako zadržimo i taj bitan faktor, moć kreativnosti.

Ocenite nas!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *