G.IMI restoran- inovativnost i poslovanje

Inovacija u poslovnom svetu znači prepoznavanje informacije i primena iste na opšte zadovoljstvo klijenata i kompanije. Užurbanost u 21. veku donela je sa sobom i malu dozu ekscentričnosti i otuđenja između ljudi. Uspeh su beležili oni koji su potencirali uvek komunikaciju između sebe i svojih klijenata. Prepoznatljivost jedne firme, kompanije ili restorana u mnogome zavisi od prvog vizualnog utiska.

G.IMI restoran – kao parametar uspešnog restorana koji na vešt način koketira sa stilom i ukusom. Dizajniran tako da podseća na smerni ambijent minimalističkog principa uređenja a definisan kao ozbiljna kuhinja sa bezbroj začina i ukusa. Ponuda samog restorana je uvek bila  više nego raznovrsna i uvodila nas je u priče mnogih nacionalnih kuhinja. Kažu da je najlakše upoznati neku kulturu naroda ako isprobamo njihovu tradicionalnu hranu. U ovom restoranu ne sumnjivo možemo izučiti i naučiti dosta o samoj umešnosti pripreme jela sa raznih podneblja.

Mnogi koji nakon nedeljne užurbanosti i posla jedva dočekaju vikend i druženje sa prijateljima biraju mirno mesto koje nudi ambijentalnu, tihu muziku koja budi u nama i tu emotivnu stranu. Uz ritmičnu intonaciju šarenolika ponuda vinske karte i samih pića ambiciozno prati svakog od nas u želji za vikend odmorom i uživanjem.

Trenutna euforija novogodišnje večeri prati sve nas i svi mi užurbano jurimo i tragamo za idealnim poklonima… Momenat se bliži i novogodišnja noć mora biti obeležena na svojstven i inovativan način. G.IMI se potrudio da i za tu noć nama izađe u susret. Kažu da ako imaš prijatelja koji je uvek uz tebe ne trebaš brinutii već čuvati izgrađeno prijateljstvo. Nekada je dovoljno da nam neko samo da nagoveštaj i u nama se ideja budi. Jedno je sigurno da smo više nego spremni da dočekamo sledeću godinu zajedno.

 

 

Ocenite nas!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *