Kancelarijska stolica i kupovina dodataka

Kancelarijska stolica i kupovina dodataka: Šta mi je sve potrebno?

Ako krenemo od potrebe za kupovinom opcija koju treba jedna dobra kanclearjska stolica(pročitajte tekst ovde), onda trebamo uzeti u obzir sledeće parametre. Potpuno je ne bitno što se tiče dodataka da li je kupujete za kućnu upotrebu ili kancelarijsku. Kancelarijska stolica za rad od kuće se ne razlikuje mnogo od kancelarijske stolice za kancelariju. Jedino na šta obraćate pažnju prilikom kupovine same stolice, jesu dimenzije. Mnogi se zbog prostora u svom domu odlučuju za manju stolicu zbog samog prostora.

Kancelarijska stolica i kupovina dodataka

 

Ako je prostor taj koji diktira uslove, onda se moramo skoncentrisati na bitne delove.

  • Lumbalna podrška za stolicu je osnovni uslov ergonomije. Ako radite dugo i vezani ste za sedenje,da ne bi došlo do bola u vratu, leđima i ramenima, uzmite ovaj bitan deo u obzir prilikom kupovine. Da li je moguća nadogradnja ovog della? Moramo reći da nije na svim stolicama ova opcija moguća. Ali uvek možete na naslonu dograditi ekstra sunđer. Implementacijom sunđera vi osiguravate kičmeni deo i time stimulišete normalan rad mišića leđa.
  • Slajder sediše ova opcija za nadogradnju je moguća kod više novijih modela stolica. Ako je kod vašeg modela nemoguće, raspitajte se dodatno. Slajder sedište reguliše ugao zadnjeg dela kolena i sedenja. Tako da nema zastoja cirkulacije a time ni pada koncentracije. Ovu opciju su prvu testirali kompjuteraši i gejmeri, njima je koncentracija osnovni alat i preduslov za uspeh. Ako sedite i podesite sedište kako vama odgovara, rad je lakši. A zdravstveni aspekat nije zanemaren.
  • Naslon za glavu ne samo da omogućava odmor kada vam je potreban. Već i u velikom delu on opušta mišiće vrata koji su tokom rada prilično napeti.
  • Naloni za ruke, savetujemo one poliuretanske. Ta meka izrada ovih rukonaslona će samo doprineti boljem ugođaju dok odmarate vaše ruke. Imajte na uvid da dok ste za tastaturom, vi opterećujete ramena koja bol prenose i duž celog kičmenog stuba i niz vaše ruke.
  • Multiblok mehanizam kada ovaj deo spomenemo, prvo na pamet nam padne klackanje na stolici tokom pauze. Ali ovaj deo je ugradljiv na više novijih modela stolica i zapravo je jako koristan. Kako ne biste uvek sedeli u istom položaju, ovaj mehanizam vam omogućava promenu sedenja. A i dok se zapravo klackate vi kontrakcijom vaših mišića zapravo pospešujete cirkulaciju. Ovo je ozbiljan deo koji morate uzeti u razmatranje prilikom kupovine stolice ili implementacije delova.

Bilo da se radi o podovima od visokokvalitetnog drveta, mermera ili laminata, pločica,… prvo nam padne na pamet održavanje tih pdova. Mobilnost stolice u savremenom poslovanju je neophodna ali ti mali točkići ostavljaju crne linije. Kupovinom velikih ili malih gumenih točkića ovaj detalj o ostavljanju tragova zaboravite. Izdatak za ove točkiće je zanemarljiv i ekonomični su ali je ušteda vremena ogromna. Tako da na vašu listu dodataka obavezno upišite gumene točkiće za stolicu.

Kancelarijske stolice Modrulj

koncentracija i produktivnost u posluIsto tako ono što se često menja na stolici jeste lifotmat. Imamo ih u više dimenzija, veličina i estetski lepše i hromirane. Ovo nećemo sada spominjati jer se podrazumevaju u većini slučajeva. Statične kancelarijske stolice i neke sa nogarima ovaj deo nemaju, ali funkcionalost je drugačija, a naravno i namena.

Opciju koju bi još dodali a koja postaje sve popularnija jeste restauracija kancelarijske stolice. Vaša stolica može izgledati drugačije i potpuno novo. Obucite vašu stolicu po novim trendovima i po novim parametrima. Ovo je zanimljiv detalj koji zbog promene enterijera može da nam se dopadne. A isto tako ako imamo dosta fleka na tapacirungu stolice i održavanje ne može da pomogne(pročitajte tekst ovde) tu je novo tapaciranje.

Ovo su samo osnovni delovi koji se najviše kupuju, a isto tako zadaju veliku muku kupcima. Šta je to najpotrebnije prilikom kupovine? Kancelarijska stolica i kupovina dodataka- kupite ono što vam zdravlje štiti i ublažava nelagodonost tokom dugih radnih sati.

Ocenite nas!

2 thoughts on “Kancelarijska stolica i kupovina dodataka”

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *