Kupovina kancelarijske stolice

Kupovina kancelarijske stolice

Kupovina kancelarijske stolice je nekada jako zahtevna stvar. Kao prvo tu je dvoumljenje da li posetiti salon ili stolicu kupiti online. Može li se dobra ergonomska stolica uopšte kupiti online?

Kupovina kancelarijske stolice

 

ergonomska stolica modrulj

Ako kupujete kancelarijsku stolicu jako je bitno da li je kupujete za kancelariju ili svoj dom. Ako opremate kancelariju ili kancelarije onda vam prostor koji zauzima sam model stolice nije toliko važan. Međutim ako radite od kuće, prostor koji zauzima sama stolica je jako bitan. Iz razloga da vam stolica ne bi smetala i da bi mogli nesmetano da se krećete u svom prostoru za kućne varijante savetujemo manje modele.

Kupovna kancelarijske stolice i posedovanje spiska prilikom kupovine. Šta je ono što stolica mora ispuniti?

 • Dimenzije stolice
 • Ergonomija
 • Podrška za leđa tj lumbalna podrška
 • Naloni za ruke 
 • Nasloni za glavu
 • Optimalna debljina sunđera 
 • Veliki gumeni točkići koji štite pod ali i omogućavaju lakše kretanje
 • Mehanizam zaključavanja u više pozicija
 • Gasni mehanizam
 • Možda slajder sedište
 • Isto tako važno jeste težina koju stolica može podneti (Modrulj nudi mogućnost nadogradnje za težinu iznad 120kg)

Kupovina stolice online

 

Navikli smo se u ovom periodu da sve više kupujemo stvari online. Mnogi od nas poput veb dizajnera, gejmera, programera, više vole da stvari kupuju online. Svi se slažemo ušteda vremena, manje opterećenja i ono što je najvažnije željena stolica dolazi nam pravo na kućnu adresu.

Međutim koliko god se informisali o nekom modelu stolice preko foruma, sajta ili bloga ipak je bolje posetiti prodajni salon.

Zašto?

Osnovni razlog je udobnost, nismo mi svi istog ukusa.Neki od nas vole mrežu u sedalnom delu, neki vole mrežu na naslonu, ipak se neki pre odlučuju za sunđer i tapaciranje. Isto tako postoji veliki izbor sunđera, sunđere birate po debljini i tvrdoći. Iz razloga što proizvođač nudi mogućnost da sami dizajnirate svoju stolicu. Od boje preko opcija pa sve do elemenata za ugradnju od sunđera do mehanizama. Iz ovog razloga je ipak bolje odlučiti se na prvo posetu salonu. Nakon što testirate model stolice u salonu, naravno da je možete poručiti online.

ergonomske stolice modrulj

Koje stolice su najbolje za kupovinu?

 

Ako već želite savet savetujemo vam ergonomske modele. Ergonomski modeli kancelarijskih stolica idealno pristaju svima. One delom podsećaju na gejming modele stolica, takod a ih mogu koristiti bez problema i gejmeri, programeri, arhitekte ali takođe i svi oni koji sede osam plus sati.

Ovi modeli stolica su zapravo napravljeni za sve one poslovne ljude koji su prinuđeni da za radnim stolom i računarom provedu više sati sedeći od predviđenog vremena. Tako da ove stolice poseduju sve one kvalitete koji su vam potrebni da ne bi osećali zamor, bolove u leđima, vratu i ramenima. Zbog kvaliteta sedenja ne morate brinuti o sporiroj cirkulaciji, zamaranju.

Kancelarijske stolice

 

Kupovna kancelarijske stolice zaista nekada ume da bude zbunjujuća i da prosto od velike ponude ne znate šta da odaberete. Međutim usreredite se na ono šta je vama potrebno da dobijete od određenog modela stolice. Isto tako smislite željene opcije i naravno boju. Prilikom testiranja stolice vam savetujemo da odlučite kakav ćete model stolice, tapacirani ili u mreži, to ne možete znati bez predhodnog testiranja.

Nadamo se da smo vam bar malo pomogli. Ako imate određenu nedoumicu prilikom kupovine savetujemo vam da kontaktirate proizvođača. Najbolje je posavetovati se oko detalja sa ljudma koji u ovom poslu imaju najviše iskustva i naravno iza sebe hiljade prodatih modela stolica. Ako sve te informacije i savete sakupite na jednom mestu, onda budite uvereni da prilikom kupovine ne možete pogrešiti. I budite uvereni da ste za sebe odabrali najbolji mogući model stolice.

E sad ostaje pitanje kupiti je u radnji ili online? Posle testiranja stolice, odluka je na vama.

Ocenite nas!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *