Moć dizajna i pakovanja- ilustracija i inovativni način plasmana

Moć dizajna i pakovanja, odavno je pakovanje možda i nadmašilo samu robu koja se u njemu prodaje. Bilo da se radi o kupovini u marketu, butiku ili preko online sajta, prvo što uočimo jeste baš to pakovanje.

Statistika govori u prilog ovim rečima, ona kaže da se više od 50% svih ulaganja odnosi na pakovanje koje se odnosi na brending. Kada je reč o kutijama, kesama, akseoarima pažljivo se biraju nijanse, boje i logoi. Kada je reč o izradi sajta – na isti se način prisupa i tome. Ono što je bitno da je taj trend zahvatio sve moguće grane industrije i trgovine. Bogat, dobar i porukom jasan vizual postao je sinonim modernog doba. U susret novoj generaciji potrošača koja i sama ima na svojim smart uređajima aplikacije za obradu i doradu fotografije, tržište se trudi da opstane i postane konkurentnije.

Kutija je odavno prestala da bude samo kutija, a pakovanje samo običan sloj koji nas razdvaja od željenog proizvoda. Kutija je postala sinonim za brend i kvalitet, formu i kompaniju iz koje dolazi. Da li kutija mora biti samo kutija? Ne, ona dolazi kao metafora. Kutija i pakovanje, u današnjem poslovanju jeste materijalno pakovanje, sajtovi, slike, vizuali, blogovi, sve ono kroz šta može da se provuče sinonim za direktan marketing. Pozivanje kupca na akciju, sada je mnogo više podređeno formi dizajna i brendiga kompanije ma čime se bavili. Prema statistici danas, ljudi biraju kupovinu ili uslugu od onih firmi kod kojih se oseća „emotivnost“ u poslu. Ta emotivnost je vezana za posvećenost prema kupcu, plasiranju svežih informacija. inovativne ideje i dizajn i krativnost, sve nabrojano zapravo govori kupcu da se vi zaista trudite oko njega i posla koji radite.

Organsko je mnogo bolje, zar ne? Ovakav pristup poslu donosi vam nove i stalne klijente koji vam se vraćaju i koji vas preporučuju. Organik saobraćaj i promet je sve veći a organsko je najbolje. Iz tog razloga je najbolje je posvetiti se neki period stvaranju „digitalnog“ kapitala koji je funkcionalan, on će vama posle vratiti istom merom.

Od filma i 3D animacije, do marketa i pakovanja čipsa, videćete istu poruku- Moć dizajna i ilustracije dovodi do povećane prodaje. Potražnja na internetu i saobraćaj na sajtu direktno je proporcionalan ulaganju i trudu, kada se seme poseje i održava rezultat se samo uvećava.

Ocenite nas!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *