Kancelarijska stolica M 212

Model M 212- budućnost opremanja

Trend u opremanju poslovnih prostora počinje da biva sve zanimljiviji i ponuda je sve veća. Modeli stolica koji prate dešavanja u svetu enterijera počinju sve više da se prilagođavaju potrebama savremenog tržišta.

  • ergonomski aspekt
  • stil
  • dizajn
  • komfor
  • udobnost

Linija M 212 ponudila je savršenu kancelarijsku stolicu koja prati trend “back to black”. Opreamnje po ovom trendu drži se visoko kotiran skoro već dve godine. Pobornici ovakog opremanja tvrde da je elegancija i stil dobar imidž koji proizilazi iz savršeno crne boje. Kontrast koji dolazi kao savršen stilski momenat je osvetljenje koje blago senči crni nameštaj i dodaje mu na sjaju. Imidž je taj koji je zapravo prvi kontakt sa spoljnim svetom, a crna boja je neprevaziđena kada je u pitanju elegancija i odvažnost.

Garancija na metalnu konstrukciju od deset godina je samo dodatan razlog zašto odabrati baš ovaj model prilikom opremanja poslovnog prostora. Ponuda ovog modela se sastoji da možete birati opciju kože ili meša u zavisnosti čega ste više pristalica.

Jedino je sigurno da je udobnost više nego zagarantovana. Jer je model savršeno projektovan po ergonomskim parametrima i anatomskim principima samog ljudskog tela.

Ako Vam je u planu opremanje vašeg poslovnog prostora, možete nas kontaktirati da zajedno dođemo do što boljeg rezultata u građanju vašeg imidža.

 

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *