Kancelarijska stolica M 212

Model M 212- budućnost opremanja

Model M 212, kancelarijska stolica koja pomera trenutne standarde.Trend u opremanju poslovnih prostora počinje da biva sve zanimljiviji i ponuda je sve veća. Modeli stolica koji prate dešavanja u svetu enterijera počinju sve više da se prilagođavaju potrebama savremenog tržišta.

  • ergonomski aspekt
  • stil
  • dizajn
  • komfor
  • udobnost

Enterijeri Modrulj

 

Linija M 212 ponudila je savršenu kancelarijsku stolicu koja prati trend „back to black“. Opremanje po ovom trendu drži se visoko kotiran skoro već dve godine. Pobornici ovakog opremanja tvrde da je elegancija i stil dobar imidž koji proizilazi iz savršeno crne boje. Kontrast koji dolazi kao savršen stilski momenat je osvetljenje koje blago senči crni nameštaj i dodaje mu na sjaju. Imidž je taj koji je zapravo prvi kontakt sa spoljnim svetom, a crna boja je neprevaziđena kada je u pitanju elegancija i odvažnost.

Garancija na metalnu konstrukciju od deset godina je samo dodatan razlog zašto odabrati baš ovaj model prilikom opremanja poslovnog prostora. Ponuda ovog modela se sastoji da možete birati opciju kože ili meša u zavisnosti čega ste više pristalica.

Jedino je sigurno da je udobnost više nego zagarantovana. Jer je model savršeno projektovan po ergonomskim parametrima i anatomskim principima samog ljudskog tela.

Ako Vam je u planu opremanje vašeg poslovnog prostora, možete nas kontaktirati da zajedno dođemo do što boljeg rezultata u građanju vašeg imidža.

 

 

 

Model M 212 ne samo da pomera standarde udobnosti i kvaliteta ne možemo, a da ne primetimo stili i dizajn. Tako da u ovom modelu dobijate sve ono što vama zapravo fali. Savremene tehnologije su definitivno uticale i na evoluciju dizajna, i to u pravcu futurizma. Iako se sada u poslu možemo više od 80% osloniti na bežičnu tehnologiju, ostaje nam da pronađemo saveznika koji nam omogućava koordinaciju.

Kancelarijske stolice Modrulj

 

Model M 212 je ergonomski saveznik u toku dugih radnih sati. Možete se u potpunosti osloniti na celokupnu funkcionalnost ove kancelarijske stolice. Takođe tu je i sama garancija od do 10 godina na konstrukciju stolice. Međutim vama je isto bitan i imidž koji gradite opremanjem vašeg poslovnog prostora. Ova stolica ne može biti ne primećena i isto tako može poslužiti kao dobar detalj.

5/5 - (Broj glasova: 1)

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *