OBOGATITE SVOJ PROSTOR: Slika kao deo enterijera

Slika kao deo enterijera, možda zvuči suviše poznato međutim,… Uvek postoji ono ali koje kazuje da postoji još nešto dodatno, nešto mnogo više od klasike koja se kazuje kroz jednu jedinu reč.
Slika je uvek bila pokazatelj uzvišenosti, stila i sofisticiranosti jednog mesta, prostora, doma, kancelarije,… Mnoga umetnička dela krasila su kraljevske prostorije, predsedničke kancelarije, galerije,…
Image may contain: 1 person
Trendovi koji su nadolazili menjali su i koncept slikarstva. Sada je slika nešto što govori više odd hiljadu jezika. Moderne tehnologije su doprinele razvoju umetničkih slika iz sasvim jedne druge perspektive.
Novosadski fotograf, Vojislav Marković, je svoju ljubav prema fotografiji pokušao da iskaže i iz drugog ugla. Njegove slike su krik za jedinstvenošću, molba za kreativnošću i seta.
Ako se ovo sve pretoči na platno, a nakon toga postavi na zid, dobija se imidž jednog prostora. Naravno svaka slika ima svoje mesto gde se postavlja, ali je njena  autentika dovoljna da u bilo kom prostoru i dominira.
Image may contain: sky and outdoor
Ako opremate dnevnu ili spavaću sobu, poslovni prostor ili kancelariju možete se obratiti ovom virtuozu i umetniku( kliknite na link). Ako imate nedoumice kako najbolje da opremite prostor možete se obratiti nama. Zajedno možemo da postignemo najbolje rezultate.
Međutim vratimo se na koncept Vojislavovih slika. Slika kao deo enterijera se uklapa u stilski trend industrijskog minimalizma koja teži ka modernoj avangardi. Kroz slike možete dati jedni stilsku notu vašem prostoru i obogatiti ga za jedno savremeno delo. Boje koje dominiraju jesu smirene, a dovoljno senzualne da dodaju na entuzijazmu.
Ono što je dobro kod ovakvih radova jeste da uvek možete izdvojiti sliku ili fotografiju koja je za vas važna i dodatno je stilizovati.
Obogatite svoj prostor, slikom koja postaje sastavni deo vašeg enterijera i krasi ga u punom sjaju.
Ocenite nas!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *