Opremanje doma: Izbor boja prilikom opremanja

Opremanje doma: Izbor boja prilikom opremanja

Opremanje doma i izbor boja, možda su kod boja presudni ipak materijali. Određeni materijali prilikom opremanja daju mnogo više od onoga što mislimo.

Opremanje doma

pločice novi sad

Ako smo kupovali garderobu znamo šta znači kvalitet. Izreka nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari ima smisla. Mada u današnje vreme ne trebamo biti bogati kako bi smo kupovali kvalitetno. Dovoljno je da imamo validne informacije koje umemo da iskoristimo onda kada nam najviše trebaju.

Kao i kada kupujemo garderobu, tako moramo voditi računa i prilikom kupovine stvari i artikala za opremanje našeg mesta življenja. Nedovoljno kvalitetna garderoba nema postojane boje, boje se ispiraju, otiru o druge komade odeće i sve je onda suvišno. Ekonomski gledano ne samo da nije postignuta ušteda već je sve to dodatni izdatak. Mnogo više novca, vremena, energije. Resurs koji ovde bespovratno trošimo je- Vreme. Nema te sile koje ume da vrati vreme. Današnjem čoveku je vreme zalog koga ne sme da troši uzaludno.

Da li onda možemo kupovati sve na istom mestu?

Naravno da možemo. Ovo je cilj da se sve vaše potrebe sjedine u jedan centar. Centar koji nudi sve ono što vam je potrebno kako bi vaš dom optimalno uredili. Salon kermaike, AkvaDom, nudi sve ono što vam je potrebno za uređenje doma i spolja i unutra.

Ovde se krije jedna tajna, to je sastojak koji je začin u svakom domu- KVALITET.

OPREMANJE PROSTORA MODRULJ

Izbor kvaliteta i pločica

Kada kažemo mermer pomislimo na dugovečnost. Lideri na svetskom tržištu koji svetu daruju najkvalitetniju keramiku i pločice su Turska, Italija i Španija. Bilo da tažite pločice za enterijer ili eksterijer vodite računa o poreklu samih pločica. 

Možemo li naći pločice iz ovih zemalja na jednom mestu? Napisaćemo samo, AkvaDom. Ovde možete naći ne samo pločice već i ostali potreban materijal kako bi ste sredili kuću, stan ili poslovni prostor.

Kvalitet je presudan što god da kupujete za vaš dom. Kao prvo zbog dugovečnosti, a ovo povlači stavku i ekonomičnosti.

Druga stavka koja iz ovoga proizilazi je trend koji je bezvremen. Nema tog trenda u opremanju prostora koji može da zaobiđe kvalitetne materijale.

Kvalitet je luksuz, luksuz je dostupan ako umemo da napravimo dobar izbor. Kupovina kvalitetnih stvari je detalj u vašem domu. Detalji u domu su moderna ikonografija. Vaš lični stil i pečat, prepoznatljivost.

Izbor boja prilikom opremanja

 

Kada birate boje oslonite se prvo na vaša čula i šta je to što vama čini prijatnost. Nakon toga savetujemo vam da pogledate stilove industrijskog, minimalističkog i skandinavskog dizajna. Ovim stilovima su zajednički beli do zemljani tonovi. Ove boje u životnom prostoru čine čuda i osvetljavaju ga bojama, na ovaj način vaš dom nudi toplinu pravog kutka.

Ako ste ipak priklonjeni tamnijim stilovima poput „back to black“, savetujemo vam da onda pronađete balans. Ne bi ste trebali suviše zamračiti vaš životni prostor. Ovaj stil je ipak namenjen više poslovnim objektima i kancelarijama za trenutnu upotrebu(poput konferens sale). Ali ako je ipak to ono što vi birate, savetujemo vam da pogledate asortiman granitnih pločica.

Opremanje doma je balans između vas i vaših želja. Kada uskladite želje i mogućnosti, kombinacije i stilove dobićete dom po vašoj meri. Možda se pitate da li da angažujete enterijeristu koji bi to uččinio umesto vas. Naravno da možete, imajte samo na umu da on ne vidi i ne doživljava ono što i vi. Enterijeristi su ljudi koji umeju dobro da slušaju. Ispričajte im vaše želje, potrebe i zamisli. Nakon toga zajedno pronađite najbezbolniji put do stvari koje su vam potrebne. I da imajte na umu da možete sve kupiti na jednom ili dva mesta. Dom je vaš kutak u koga investirate na prvom mestu vaše vreme. A investicija se isplati samo onda kada nadmaši ulog.

Ocenite nas!

2 thoughts on “Opremanje doma: Izbor boja prilikom opremanja”

  1. Ne, definitivno nismo dovoljno bogati da kupujemo jeftine stvari, niti ih je moguće kupiti sve na istom mestu. U principu, mislim da onaj ko se bavim svim i svačim i sve može sam, u suštini ništa ne radi preterano dobro. Videla sam to prilikom opremanja svog životnog prostora. Oni koji na jednom mestu kupe sve, najčešće budu zadovoljni manjim delom, a ostalo je bilo kupljeno onako, u stilu – neka ga za sad, pa ćemo ga za koju godinu zameniti. I onda to, što je trebalo da bude privremeno, polako ali sigurno postane trajno rešenje. Ono što je meni lično bilo bitno kad su boje u pitanju je da me ne opterećuju, već da budu neutralne. I velika je razlika kakve su te iste boje na prirodnom, a kakve na veštačkom svetlu. Baš zbog toga, birala sam xenonlight rasvetu, koja mi najmanje izobličava boje. Ništa mi ne smeta očima.
    Odličan članak!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *