Organska kozmetika i prirodan izgled

DMNC SHOP
DMNC SHOP

Dobrodošli u fascinantan svet prirodne, zdrave, detoks i održive kozmetike! Sve više i više ljudi je svesno važnosti brige o svom zdravlju, poštovanja našeg okruženja, pravilne ishrane i redovnog bavljenja sportom. Ako ste jedan od njih, onda bi trebali odabrati organsku kozmetiku.

DMNC SHOP
DMNC SHOP

Naša koža svakodnevno apsorbuje veliku količinu sintetičkih jedinjenja, što utiče na pravilno funkcionisanje našeg najvećeg organa: kože.

 • Zbog toga se DMNC odlučio da ponudi dama izbor, kao nova generacija prirodne kozmetike s ciljem da vaša koža izgleda zdravo, povrati sjaj i energiju.
 • Koje su karakteristike ove inovativne zdrave kozmetike:
 • 1- Izbor kvalitetnih prirodnih sastojaka koristan je za naše zdravlje, ali i za efikasnost u nezi naše kože. Prirodne sastojke naša koža bolje prepoznaje po afinitetu i sličnosti sa njenom strukturom. Zato proučavamo naše formulacije što je više moguće, postižući da svi naši proizvodi sadrže više od 99% prirodnih sastojaka. Otkrijte sve prirodne sastojke svakom od naših proizvoda, a ako imate bilo kakvih nedoumica, možete da potražite više informacija na našem sajtu dmnc.rs  ili nas kontaktirati.
 • 2- Zdravlje. Fokusiramo se na inovacije u prirodnoj i zdravoj nezi vaše kože, zato su svi naši proizvodi formulisani sa izvanrednim koncentracijama visokokvalitetnih biljnih ulja i prirodnih aktivnih sastojaka.
 • 3- Detoks. Šta znači detoks? Detoks znači da naši proizvodi pomažu koži i kosi da se oslobode toksina, pružajući zaštitno i antioksidativno delovanje koje omogućava našem telu da stimuliše svoj prirodni proces prečišćavanja i obnovu ćelija.
 • 4- Održivost. Daleko od toga da se uklapa u svakodnevicu, mi smo hteli da se potpuno posvetimo prirodi  pakovanju kozmetike na što bolji i kvalitetniji način. Zato su naši proizvodi pakovani sa ljubavlju i sa merama visoke predostrožnostidrveća.
 • Zajedno ćemo učiniti više. Zahvaljujući vama menjamo kozmetičku industriju i zajedno ćemo ići dalje i dalje svakog dana! Hvala svima što ste ovo omogućili … sada je vreme da se okrenemo prirodi i prirodnoj lepoti. Birajte za Vas ono najbolje a mi smo tu da uvek imamo riznicu svega onoga što vam daje potpuni ugođaj i pruža totalnu sigurnost.
 • DMNC PRIRODNA KOZMETIKA
  DMNC PRRODNA KOZMETIKA

  Mi uvek biramo ono najbolje. Modni stručnjaci i mnogi „beauty“ svetski blogeri savetuju da se okrenemo prirodnoj lepoti. Lepa dama je ona koja u svakom momentu drži do sebe i negovana je u potpunosti. Kako drugačije postići prirodan i lep, svež i negovan izgled no prirodnim preparatima. Zaplešimo zajedno u prirodnu transformaciju.

Ocenite nas!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *