armani sat zlatara papić

Sat kao modni detalj

Sat kao modni detalj ili kao neophodan komad? Vreme je dragoceno, zato ga i merimo. U ovo moderno vreme stalno negde jurimo, žurimo ili kasnimo. Međutim uz svo to kašnjenje i uskakanje iz obaveza u obavezu, balansiranja oko porodice i prijatelja, mi ipak izgledamo lepo.

ZLATARA PAPIĆ

ZLATARA PAPIĆ PANDORA NAKIT

Još u vreme Koko Šanel detalji i aksesoari su bili sastavni deo modnog imidža i stila. Nevezano da li govorimo o muškarcima ili ženama, svima je potreban detalj koji ih izdvaja iz mase. Građenje imidža je nemoguće bez dobrog komada nakita, sata ili broša. U zadnje vreme sve su popularnije naočare koje upotpunjuju imidž jedne dame ili gospodina. Ali ovde smo zbog satova,… Zlatara Papić je generalni uvoznik mnogih brendova satova u našoj zemlji, tako da po konkurentskim cenama nudi sve te lepe divne satiće poznatih modnih marki.

SAT DETALJ ILI POTREBA

Sat je prevazišao nivo potrebe. Mnogi bi se složili da sada imamo smart uređaje uz nas koji nam uvek i u svako doba mogu reći koliko je sati ili koji je datum. Ali… Uvek postoji to ali koje nam kazuje da zapravo nije tako.

majkl kors satovi zlatara papić

Sat je postao dragoceni deo našeg stila. Naravno možemo birati elegantne satove, sportske satove, dečije satove,… Možemo ih kombinovati i nositi u raznim prilikama. Sat se možemo slobodno reći izborio za status nakita i sastavnog dela života.

fosil satovi zlatara papić

Sat kao modni detalj

Ako i vi držite do stila, istražite ponudu zlatare Papić. Naravno možete upotpuniti kupovinu time što ćete pronaći neke minđuše, narukvicu ili naočare za ove vrele letnje dane. Izbor prepuštamo vama, a mi vas uveravamo da prilikom kupovine kod njih ne možete pogrešiti.

Naravno ako imate neku nedoumicu prilikom kupovine, slobodno možete kontaktirati centralu zlatare. Njihovo ljubazno osoblje poseduje ogromno iskustvo i pomoći će vam prilikom izbora i oko kupovine.

Ocenite nas!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *