Spoj klasičnog i modernog – model M 245

Spoj klasičnog i modernog: Kada je reč o modernom poslovanju, jako je bitan imidž koji gradimo, tako ostavljamo utisak na svoje klijetne, poslovne partnere i interesente. Uređenje poslovnog prostora se ogleda u sklopu komfora, dizajna i prilagodljivosti. Mnogi poslovni ambijenti u svojim kancelarijama poseduju nameštaj koji je multifunkcionalan i da se prolagoditi prema potrebi zaposlenih. Stil uređenja postra u sveri enterijera se najviše bazirao na minimalistički princip opremanja poslovnog prostora. Međutim bilo da se radi o minimalističkom, skandinavskom ili back to black stilu uređenja jedan detalj koji je možda i najvažniji jeste kancelarijska stolica.

Kako odabrati pravu kancelarijsku stolicu?

Kancelarijska stolica mora da poseduje prvenstveno lumbalnu podršku koja garantuje dobru ergonomičnost. Ergonomičnost je zapravo garant da ćemo svoj posao obavljati bez bolova u kičmi, vratu, leđima i imati konstantno dobru koncentraciju.
Dobra koncentracija je zapravo omogućena kvaltitenim sedalnim delom stolice. Ako se cirkulacija odvija bez prepreka onda krv kruži neometano i dospeva do mozga, dobra prokrvljenost u moždanom delu daje veći nivo koncentracije, nema bolova u glavi i pamćenje je poboljšano.

Dobra stolica mora imati šta?

Kancelarijska stolica mora imati najpre prilagodljiv sedalni deo, kod proizvođača stolica se to zove slajder mehanizam. Slajder mehanizam omogućava prilagođavanje sedišta stolice prema potrebi korisnika i tako olakšava rad, cirkulaciju i daje sigurnost pri radu. Sledeća opcija koja mora odgovarati jesu nasloni za ruke, prosečan korisnik računara ima kontantno nepravilan položaj ruku. To dovodi do grćenja šake, bolova u ramenima i prstima, da do ovoga ne bi došlo savetuje se odmor ruku. Dobar rukonaslon je zapravo onaj koji prati našu visinu, sada su u ponudi razni tipovi naslona za ruke ali se savetuju oni koji mogu da zauzimaju više položaja. Takođe jedni od najtraženijih rukonaslona jesu poliuretanski rukonsaloni koji su meki i nežni na dodir tako da omogućavaju dodatnu relaksaciju ruku. Visina same stilice zavisi od naše građe i može se prilagođavati tome. Takođe bitan faktor je boja koja se uklapa u enterijer same kancelarije. Boje, opcije i materijale možete birati samo to je prednost koju imate kada kupujete od proizvođača. Takođe je predonst to što možete sami nadograđivati opcije kod željene kancelarisjke stolice prema vašoj potrebi.

MODEL M 245

Jedan od najprodavanijih modela je M 245, ovaj model nudi širok spektar boja i opcija a što je najvažnije lako se prilagođava svakom prostoru. Model M 245 može biti kancelarisjka stolica, konferencijska stolica ili stolica koje svoje mesto pronalazi u holu, foajeu ili čekaonici neke kompanije. Širok izbor i mogućnosti garantuju ovom modelu kompatibilnost sa mnogim enterijerima i  poslovnim prostorima. Njena najveća prednost je kvalitet i garancija do deset godina na samu konstrukciju, time ona garantuje kupcu kvalitet i udobnost. Sama stolica je izrađena po italijanskim principima dizajna i time dominira u prostoru u kom se nalazi. Kupac sam bira opcije izrade da li će to biti M 245 u mreži ili cela tapacirana, ona ne gubi na kvalitetu već samo dodatno ulepšava prostor u kom se nalazi. Udobnost je zagarantovana dobrom lumbalnom podrškom, slajder mehanizmom, prilagođava se po visini i opcije koje se nude kao mogućnost odabira prilikom izrade su više nego siguran pokazatelj same udobnosti.
Ako ste se do sada dvoumili koju stolicu da kupite mislim da sada imate razlog više da ovaj model i isprobate. Funkcionalnost u svetu kancelarijskih stolica je uočljiva odmah nakon prvog testiranja.
Ocenite nas!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *