trendovi u opremanju kancelarija

Trendovi u opremanju kancelarija

Trendovi u opremanju kancelarija: Šta nas to očekuje u 2022. godini? Trendovi se menjaju ali stil uvek ostaje prepoznatljiv. Ono što nam je donela 2021. godina ostaje da važi i u narednoj godini.

uređenje kancelarija modrulj

Trendovi u opremanju kancelarija

 

Ono na šta trebamo zaboraviti kada je reč o opremanju prostora jesu „open space“ kancelarije. Naravno ovde možemo govriti o reorganizaciji ovakvog tipa kancelarija. 2019. godine otvorene kancelarije su bile više nego popularne. Razlog za njihovo omasovljenje je bila brza cirkulacija u prostoru, razmena informacija i interakcija između kolega.

Međutim nakon pojave korona virusa, „open space“ kancelarije postaju malo nepoželjne. Kako bi se očuvao taj benefit koji one nude, rešenje dolazi kroz pregradne pultove, pregradne zidove i radne stanice. Tako da slobodno možete ove sisteme prigrliti, oni su više nego popularni i sada na kraju 2021. godine.

Pregradni zidovi i radne stanice

 

Ako imate veći broj zaposlenih, onda vam je više nego neophodno da imate optimalno uređen poslovni prostor. Kompanije koje su na vreme preuzele određene mere i prilagodile svoj poslovni prostor imale su mnogo manje gubitaka.

Kompanije koje nisu na vreme povele računa o adekvatnom prilagođavanju, u jednom trenutku imale su više od 20% zaposlenih na bolovanju. Naravno zbog odsustva zaposlenih, trpeo je posao i na taj način gubisi su bili neizbežni. Iz tog razloga u pravom trenutku u opremanju prostora desio se mali preokret. Reorganizacja poslovnog prostora ne mora nužno da znači i velike izdatke. Isto tako novi trendovi ne moraju značiti korenite promene.

Ove promene se prvenstveneno odnose na reorganizaciju. Tako da slobodno možemo reći da su trendovi u opremanju kancelarija za ovu godinu prilagodljivi ali na takav način da brine o zaposlenima. 

Kojim god se poslom bavili od web dizajna pa do knjigovođastva potrebna vam je sada adektvatna ponuda koje ume da se prilagodi postojećem kancelarijskom inventaru.

kancelarijsko uređenje

Savet prilikom uređenja kancelarije

 

Ako se sada upravo useljavate u nov kancelarijski prostor, onda ste možda u prednosti prilikom organizacije kancelarija. Naravno savetujemo vam kupovinu nameštaja po meri i ergonomske stolice. Ali kada su zdravstveni uslovi u pitanju savetujemo vam čvrste podove sa minimalnim dekorom na podovima ili skoro uopšte. Mnogo ćete lakše održavati takav prostr. Baš upravo iz tog razloga meremrni podovi su više nego u trendu. Isto tako kada je reč o zdravstvenom aspektu, stil uređenja kao stvoren za to je minimalistički. Industrijski minimalizam nudi sve upakovano na jednom mestu od stila i imidža pa do lakog održavanja. Ako Vam je potreban još neki savet slobodno nas kontaktirajte.

Ocenite nas!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *