Uređenje kancelarije i trendovi za 2022. godinu

Uređenje kancelarije i trendovi za 2022. godinu

Uređenje kancelarije i trendovi za 2022. godinu: Šta nam se to sprema za sledeću godinu? Uređenje kancelarija je pretrpelo već u drugoj polovini 2021. godine malu izmenu. Zapravo promene su počele da se dešavaju još na početku pomenute godine. Razlog za to je još uvek aktuelni virus.

Uređenje kancelarije i trendovi za 2022. godinu

 

Setimo se 2018. godine i trenda „open space“. Open space kancelarije su postale hit u celom svetu. Nudile su brzu komunikaciju, razmenju informacija i podsećale su na coworking prostor. Takav trend se toliko proširio da je bilo sasvim logično urediti svoj poslovni prostor tako. Međutim korona virus je stao na put toj velikoj ekspanziji. Odjednom imamo velike radne prosotre koji ne nude dovoljno zaštite svojim zapolsenima.

Šta uraditi tim povodom?

Pregradni zidovi i paneli

 

pregradni zidovi i paneli

 

Trend koji ostaje i u 2022. godini i koji će se još više proširiti jesu iprovizovane „open space“ kancelarije. Kako to možete izvesti? Jednostavno rešenje jesu pregradni sistemi, pregradni zidovi i paneli. Modrulj u svojoj ponudi ima radne stanice koje omogućavaju kolegama da za kratko vreme razmene bitne informacije. Dok ti isti kolege imaju svoj prostor koji je zbrinut i zaštićen. Takođe u ponudi su i pregradni zidovi koji se mogu prilagoditi vašim željenim dimenzijama i boji. Znači pregradni zidovi se rade po meri koju želite i u boji koju vi odaberete. Na ovaj način vi brinete o vašim zaposlenima i klijentima, dok u isto vreme imate više nego optimalno uređen radni prostor.

radne stanice modrulj

Uređenje kancelarije i trendovi za 2022. godinui inspirišu nas da stalno istražujemo. Iako smo pisali na tu temu skoro, potrudili smo se da opet napišemo nešto možda novo. I u predhodnom tekstu smo pisali o otvorenim kancelarijama ali smo sada čitajući neke članke više nego uvereni šta nam predstoji u narednom periodu.

Radne stanice

Radne stanice su odavno na tržištu, međutim sada su one pretrpele izvestan redizajn. Tako da se uklapaju u sve stilove enterijera. Ono što je najbolje jeste da ih možete pronaći u raznim opcijama i u raznim bojama i materijalima. Isto tako pregradni delovi takođe mogu biti raznih boja. Sve ovo kada uzmete u obzir dobijate kompoziciju koja može idealno da se uklopi u vaš radni prostor.

Ove stanice su idealne za većinju kompanija, koje imaju veći broj zaposlenih koji se oslanjaju jedni na druge. Tako da budite svesni da sa ovakvim uređenjem vaš posao neće trpeti. Ljudi su u isto vreme i zbrinuti, a i svi lokalizovani tako da dokumentacija, informacija i posao nikako ne trpe.

Ocenite nas!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *