uređenje kancelarije stil i dekor

Uređenje kancelarije Stil i dekor

Uređenje kancelarije Stil i dekor. Moderno poslovanje se u potpunosti prilagodilo čoveku i čovekovim potrebama. To jest prolagodilo se ljudima koji veći deo radne nedelje provode nas svom radnom mestu. U proseku ljudi provode oko 50 sati nedeljno na poslu, a samo večeri i vikende provode kod kuće.

Većini ljudi  je zabavno i inspirativno da ukrase svoje domove i učine ih udobnim mestom za život, ali neki ne misle uložiti mnogo truda u svoju komercijalnu imovinu.

Enterijer

 

Međutim kada je reč o poslovanju i poslovnim prostorima, enterijer znači više od posla i pitanje je imidža. Bez obzira da li je vaša kompanija u kancelariji za iznajmljivanje ili u vlasništvu, enterijer u kojima zaposleni provode većinu svog vremena trebali bi biti dobro osmišljeni i privlačni za klijente, prodavce i druge posetioce.

Uređenje kancelarije Stil i dekor

 

Nudimo vam nekoliko ideja kako da se pozabavite dizajnom vašeg enterijera i ukrasite svoj kancelarijski prostor kako biste ga učinili funkcionalnim, produktivnim, stvorili pozitivan utisak i sveukupno napravili jedan ugodan ambijent. Najmanje osam sati u kancelariji znači da morate biti u stanju da budete budni i pod koncentracijom da biste bili produktivni.

Osvetljenje kancelarije

 

Jedan od ključnih načina da se to obezbedi je jednostavno dobro osvetljenje. Najbolje (i besplatno!) svetlo je prirodno svetlo kroz prozore vaše kancelarije. Kancelarija je radni prostor i zato je treba dizajnirati na način koji promoviše efikasnu upotrebu svih resursa i inspiriše zaposlene. U zavisnosti od toga koliko ljudi  radi u raznim odjeljenjima i potrebama za sadržajima, kupatilima  ili kuhinji, prostor mora biti dizajniran za lagonost rada i kretanje.

Kancelarijski nameštaj

 

Želite da imate pojedinačne radne stanice ili kancelarije… Ovakav dizajn enterijera može ili pojačati ili ometati kulturu vaše kompanije. Dizajn i uređenje enterijera kancelarije i ideje za dizajn enterijera korporativnog dela mogu zavisiti od onoga čime se bavite. Odaberite određene elemente dekora koji se takođe uklapaju u vaš brend, ali su dvostruko funkcionalni.

modrulj nameštaj

Što se tiče prirodnog osvetljenja birajte uvek prostore sa velikim prozorima. Da vas svetlo u određenom delu dana ne bi ometalo tu su razna rešenja. Možete odabrati veoma lepe roletne ili zavese koje ćete dodati vašem ukupnom dekoru, a one će vam dobro doći i kada iz bilo kog razloga trebate da ograničite osvetljenje. Naravno, trebaće vam i veštačko osvetlenje. Najbolje je da odaberete energetski efikasna svetla kako biste smanjili svoje račune za struju.

Boje u kancelariji

 

Boja dodaje interes i autentiku u  bilo kom prostoru i dizajn vašeg enterijera se ne razlikuje od drugih. Ne treba biti umetnik i dodati na raznim koloritima ili lepiti samo neutralne boje jer je to kancelarija. Planirajte kombinaciju boja koja osvežava i daje na atraktivnost to jest daje prostoru život.

 

Uređenje kancelarije: Stil i dekor
Modrulj, kancelarijski nameštaj Beograd

Vrsta poslovanja u kojoj se nalazite može uticati na vaše odabire, kao i na paletu boja vašeg branda. Ne stidite se žute, narandžaste, pa čak i crvene, ako je prikladno i u srazmeri sa vašim poslovanjem, jer ove boje izazivaju sreću i kreativnost.

Takođe možete odabrati veoma zanimljive i „cool“ umetničke komade kako biste dodali boju i osećaj klase u svoj kancelarijski enterijer. Vaše boje se mogu pomoću zidnih boja lepo uklopiti, ali i sa nameštajem takođe. Pažljivo odabrani predmeti za dekor poput vaza ili tepiha, takođe mogu biti veoma zanimljivi. uredski enterijer.

Kancelarijki prostor

 

Uređenje kancelarije Stil i dekor

 

Vaš kancelarijski prostor je zaštitni znak vašeg poslovanja i kompanije i trebalo bi da se to odražava na svaki mogući način, posebno u dizajnu enterijera vaše kancelarije. Spolja do parkirališta, do recepcije, otvorenih prostora i unutrašnjih kancelarija, dizajn enterijera treba odmah da pokaže ko ste i šta radite. Boje vašeg logotipa i marke treba da budu vidljive i obrađene u prostoru.

Imate poslovnu misiju ili viziju ili neku mantru koja vas inspiriše kao tim? Možete pozvati i nas, mi smo uvek tu da učinimo sve ono kreativno i damo aromu vašem poslovanju. Uređenje kancelarije stil i dekor jeste pečat jedne komapnije, organizacije ili kancelarije. Tako da se potrudite da izaberete najbolje za sebe.

 

Ocenite nas!

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *